HET IDEE

Wij zijn HIBYEFLY

Welkom op onze website!

Wat bedoelen wij met HIBYEFLY? Het concept zit eigenlijk al in de naam. We bieden vliegtickets aan voor een bodemprijs op een bepaald moment. Het is een soort OP=OP formule. Hoi deal – Doei huis & Vliegen maar! 

We weten dat het vinden van de juiste vlucht tegen de beste prijs een tijdrovend en soms overweldigend proces kan zijn. Daarom nemen wij graag die taak uit handen en bieden wij onze reisliefhebbers een stressvrije en betaalbare reiservaring via onze partners. 

Je krijgt inspiratie op ons platform en vindt de beste deal. Vervolgens boek je via onze links een ticket bij een van onze partners. Je boekt dus geen tickets bij ons, maar bijvoorbeeld bij een luchtvaartmaatschappij zoals KLM of TUI. Het contact gaat via het bedrijf waarbij je boekt, wij doen alleen het uitzoekwerk. 

In de meeste gevallen zijn het vliegtickets tegen bodemprijzen. Vaak de laatste stoelen in een bepaald segment.

Heb jij bijvoorbeeld altijd al gedroomd om een keer Businessclass of Premium te vliegen? Of zoek je de ultieme bodemprijs in Economy voor je vliegtickets? Wil je niet inleveren op kwaliteit? Ben je niet gebonden aan een bepaalde reisdatum? Boek dan nu via HIBYEFLY en krijgt de beste tickets voor het laagste tarief. 

Check snel de beste deals van dit moment voordat het te laat is: